Välkommen till en av Sveriges populäraste mattidningar

Mer Smak är en av Sveriges största tidningar alla kategorier. Genom att annonsera i Mer Smak når du 1 miljon läsare. Mottagarna är Coops bästa kunder och tidningen har en otrolig räckvidd – du kan till exempel nå 14 procent av Sveriges kvinnor, från Ystad till Haparanda.

Nu ska kvaliteten i tidningen utvecklas och innehållet i varje enskilt nummer utökas, samtidigt som vi går från 11 till 7 nummer per år.

Vi erbjuder flera möjligheter till native-annonsering, och native-innehållet är mycket uppskattat bland läsarna. Läsarna rankar native-artiklarna högt, ofta bland de mest läsvärda i hela tidningen. Läs mer om native-annonsering

PERFEKT FÖR INSPIRATION OCH NYHETSLANSERINGAR
Inspirera kring dina produkter och ge dina nyhetslanseringar en bra start. Hela 81 procent av våra läsare är intresserade av matlagning – 14 procent mer än genomsnittssvensken. 42 procent gillar också att prova nya maträtter – perfekt för att tipsa om matidéer och recept.

Du når beslutsfattarna – 85 procent av läsarna ansvarar för hälften eller mer av matinköpen. Läsarnas hushåll handlar livsmedel för i snitt 4463 kr/månad – 11 procent mer än genomsnittshushållet. Källa: TNS-Sifo Orvesto Konsument 2020:1.

MYCKET MER ÄN MAT
Mer Smaks läsare är också intresserade av vin, resor, heminredning och receptfria läkemedel. De köper vin och receptfria läkemedel/OTC-produkter (Over the counter) i högre utsträckning än genomsnittssvensken. Läsarna är också mer intresserade av heminredning och trädgård och fler än genomsnittet planerar en resa inom det närmsta året. Källa: Orvesto konsument 2020:1

LADDA DITT ERBJUDANDE PÅ COOP-KORTET
Du som annonserar i Mer Smak kan förstärka ditt erbjudande med ett digitalt erbjudande som laddas på Coop-kortet hos alla som får Mer Smak. Våra kunder har sett en rejäl försäljningsökning i samband med att de haft digitala erbjudanden. Läs mer om digitala erbjudanden.

TA KONTROLL ÖVER BUDSKAPET
Att annonsera i Mer Smak är ett bra komplement till dina aktiviteter på Coop. I Mer Smak kan du ta kontroll över budskapet, lyfta fram fördelar, inspirera och informera på det sätt som passar dina produkter bäst.

MARKNADSFÖRINGSMÖJLIGHETER 2021
Annons – vi erbjuder olika format som passar dina kampanjer.

Native  – lyft din produkt eller ditt varumärke i redaktionell form.

• Digitalt erbjudande – du väljer själv ditt erbjudande.

Riktad bilaga – du väljer vilka du vill nå.

Vin – annonsera i samband med Mer Smaks vinspalt.

Kort om Mer Smak

Skickas till ca 850 000 hushåll (Källa: TS)

7 nummer per år

9 % räckvidd (16–80 år) – 14 % av Sveriges kvinnor

78 % kvinnliga läsare

Skickas till Coops bästa kunder – de som handlar för minst 1 000 kr/mån