Lyft försäljningen med annonsering online

Nu erbjuder vi flera möjligheter att annonsera på Coop online – en av Sveriges största e-handelsplatser med god täckning över hela landet.

Coop online har stark tillväxt – starkare än resten av marknaden i hela 30 månader i rad. Genom att annonsera hos oss når du många och köpstarka besökare. Vi har ungefär 4,5 miljoner besök och 1 miljon köp i månaden, med ett snittköp på runt 1 300 kr.

Vi erbjuder flera annonseringsmöjligheter på Coop online: Tre bannerpaket med hög exponering samt två kombinationspaket där du även når Mer Smaks cirka 1 miljon läsare.

Bannerpaket med hög exponering

Start/Handla-paketet

Högsta exponering med toppbanner på Start/Handla-sidan med i genomsnitt 80 000 visningar per vecka. I detta paket ingår även spegling av banner i relevant kategori – läs mer nedan.

Pris:
53 000 kr/vecka.
33 000 kr/vecka vid annonsering i Mer Smak.

Aktuella erbjudanden-paketet

Hög exponering genom toppbanner på Aktuella erbjudanden-sidan med i genomsnitt 50 000 visningar per vecka. I detta paket ingår även spegling av banner i relevant kategori – läs mer nedan.

Pris:
40 000 kr/vecka.
25 000 kr/vecka vid annonsering i Mer Smak.

Kategoribanner

Maximal synlighet i aktuell kategori. Du får både toppbanner och grid-banner på kategorisidan. Dessutom får produkterna en topplacering i produktlistan – de visas på första och andra placering i kategorin.

Pris:
30 000 kr/två veckor.

Kombinationspaket med maximal synlighet

– Mer Smak och Coop online

Nyhetspaketet

Med detta paket får du bästa förutsättningar för din nyhetslansering genom såväl kategoribanner på Coop online som medverkan på Mer Smaks populära plocksida Nytt på hyllan. Du får maximal synlighet på kategorisidan med toppbanner och grid-banner samtidigt som du når Mer Smaks 1 miljon läsare. Som gjort för säljsuccé!

Pris:
17 900 kr Mer Smak.
29 900 kr Mer Smak samt kategoribanner en vecka.
37 900 kr Mer Smak samt kategoribanner två veckor. Inkluderar även produktion Mer Smak och kategoribanner.

Säsongpaketet

Har du en produkt som är rätt i tiden under en viss period? Utifrån Coops kommersiella kalender väljer vi att lyfta säsongstorg på Coop online och i Mer Smak under utvalda högtider/säsonger. Genom samexponering driver vi relevant försäljning, inspiration och kundnytta. Kunderna kommer in till säsongstorget online via vänsternavigeringen på coop.se/handla och du får stor synlighet på torget genom upp till åtta produktlåsningar i balken i din kategori. Dessutom medverkar du i Mer Smaks uppskattade säsongsplocksida, där du kan lyfta inspirerande tips på två produkter som stämmer överens med säsongen och din annonsering online.

Pris:
45 000 kr torg/kategori exklusivt Coop online + Mer Smak.
25 000 kr torg/kategori exklusivt Coop online (gäller endast kräftsäsong och nyår).

Det är enkelt att medverka på nyhets- och säsongspaketet. Det enda du behöver göra är att förse redaktionen med bild och information om produkten.